Hayır cidden ben de anlamıyorum, insanlar neden babasının şirketi gibi savunuyor firmaları? Hayır yani birilerine Intel işlemci aldırınca, Nvidia ekran kartı aldırınca para mı veriyorlar?
Şu ana kadar Intel de kullandım Nvidia da, AMD Ryzen'da Athlon'da, RX'de GTX'de... Hiçbirini aldığıma pişman olmadım, neden? Çünkü hepsi aynı b**un laciverti! Rekabet olduğu sürece "şu firma hepsinden iyi!" diye bir şey olmaz, olsa bile kalıcı olmaz. Bundan 3 yıl önceye kadar forumda AMD öneriliyor muydu? Hayır. Neden? Çünkü Intel DDR4'e geçmiş, 14nm üretim teknolojisinde fark atmıştı. Şimdi durum AMD için geçerli. Belki DDR5'e geçmedi ama PCIe 4.0'a geçti, Intel'in de NVidia'nında yapmadığı, yapamadığını yaptı ve 7nm üretim teknolojisine geçti. Adamlar çıkıp mainstream platforma 16 çekirdekli 32 threadli işlemci duyurdu burda kalkıp da "AMD çöp moruq, ısınıyor. Intel Nvidia al geç" diyenler neyin kafasını yaşıyor?
Ulan hiçbir şey düşünmesen, teknolojiden bihaber olsan bile YouTube'yi aç Technopat'a bak... Recep Baltaş bile kaç defa Ryzen sistem topladı, şimdi kalkıp "Recep ne anlar PC'den AMD çöp" demiş olmuyor mu bu tek hücreliler?
Hayır yani bu mesaja bakıp Intel'i kötülüyor bu fanboy diyenler illaki olacaktır, onları itinayla engellemekten zevk alacağım.