MSI B450 M.2 V2 BIOS güncellemesinden sonra açılmadı CPU LED ışığı beyaz yanıyor

ahmet adıyaman

Femtopat
Daha fazla  
Eski BIOS'da sorunlar yaşıyordum, ekran gelmeme gibi. Açılıp 5 6 dk sonra kapanması gibi, işlemcinin fazla ısınması sonucu kapanması sonra BIOS güncellemesi yaptım ama bu güncelleme sadece Ryzen 5 3600 ile geçerliymiş. Benim kullandığım işlemci ise Ryzen 5 4500. güncelleme bittikten sonra bilgisayar açılmadı. Beyaz CPU LED ışığı yandı, şimdi eski sürüme dönmem için bilgisayarcıya gideceğim. Bilgisayarcı benden ne kadar alır?

Hangi sürümü yüklediniz? BIOS sıfırlayın. Olmazsa CPU söküp PC'yi açmaya çalışın. Daha sonra CPU'yu tekrar takın ve PC'yi açın.

Daha fazla bozmak istemiyorum kral BIOS sürümünden önce çalışıyordu tek bildiğim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230828_151650.jpg
    IMG_20230828_151650.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 24
Hocam sizin kullandığınız işlemci 2022 de çıkmış. Siz 2019 yılına ait BIOS yüklemişsiniz. Neden daha yeni sürüm varken eski sürüm kurdunuz ki ? Eski BIOS' da o işlemciye destek yok. Yeni BIOS' u kurmanız gerek. Ana kartta BIOS FlashBack tuşu olsa işimiz kolaydı. Ama servise gidecek mecbur.

Son düzenleme:
Daha fazla bozmak istemiyorum kral BIOS sürümünden önce çalışıyordu tek bildiğim.

peki fiyat olarak ne alır?

Hocam sizin kullandığınız işlemci 2022 de çıkmış. Siz 2019 yılına ait BIOS yüklemişsiniz. Neden daha yeni sürüm varken eski sürüm kurdunuz ki? Eski BIOS'da o işlemciye destek yok. Yeni BIOS'u kurmanız gerek. Ana kartta BIOS flashback tuşu olsa işimiz kolaydı. Ama servise gidecek mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı