MSI B450 M-A Pro Max anakart BIOS'u güncellenmeli mi?

alpr.ysr

Centipat
Daha fazla  
RAM
8x2 3000mhz
İşlemci
ryzen 5 3600
MSI B450 m a Pro Max anakartı kullanıyorum. BIOS güncellemesi ile re size bar desteği gelmiş ama ondan sonra üzerine iki güncellleme daha çıkmış son sürümü indirirsem hepsi iner mi? En son 2020 de güncellenmiş.

MSI B450 m a Pro Max anakartı kullanıyorum. BIOS güncellemesi ile re size bar desteği gelmiş ama ondan sonra üzerine iki güncellleme daha çıkmış son sürümü indirirsem hepsi iner mi? En son 2020 de güncellenmiş.

Son sürümde önceki sürümler ile gelen özelliklerin hepsi gelir.

En yeni BIOS her zaman en iyisidir. Windows 11'in çalışmasını daha iyi hale getiriyor BIOS günellemeleri.

Anakartınızın resmi sayfasından son sürüm BIOS dosyasını indirip güncellemenizi tavsiye ederim. BIOS dosyasının acıklamasına baktıgınızda güncellemenin hangi yenilikleri getirdiğini ve hangi sorunların giderildiğini dosyanın acıklama kısmında yazıyor. BIOS u güncelleyip Re Size bar özelliğinide açmanız sistemden daha cok performans almanızı sağlar.

Anakartınızın resmi sayfasından son sürüm BIOS dosyasını indirip güncellemenizi tavsiye ederim. BIOS dosyasının acıklamasına baktıgınızda güncellemenin hangi yenilikleri getirdiğini ve hangi sorunların giderildiğini dosyanın acıklama kısmında yazıyor. BIOS'u güncelleyip re size bar özelliğini de açmanız sistemden daha cok performans almanızı sağlar.

Hocam ben GTX 1650 ve Ryzen 53600 kullanıyorum bunlar re size bar destekler mi?
En yeni BIOS her zaman en iyisidir. Windows 11'in çalışmasını daha iyi hale getiriyor BIOS günellemeleri.
Son sürümde önceki sürümler ile gelen özelliklerin hepsi gelir.

Destekler hocam.

Destekler ve performans artısı sağlar. Ne işe yarar derseniz İşlemcinin ekran kartı belleğinin tamamını kullanmasına olanak sağlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı