MSI B450 Pro Max anakart tepki vermiyor

Başkan çözüldüyse sorun yok kablo bağlantılarına dikkat et yeterli.

Çözülmedi maalesef kendi kendine açıldı ama şu an kapatmıyorum bu taktıklarım doğru mu acaba olmuyor da.

Beyler yaptım konu kilit teşekkürler nasıl yaptın diye soran olursa PC kendi kendine açıldı statik elektrik sanırım sonrasında power swit yerine soktum düzeldi bunları dünde yaptım bilgisayar kendi kendine açıldı kapatınca daha açılmadı şimdi açılıp kapanıyor umarım daha sorun olmaz

Başkan çözüldüyse sorun yok kablo bağlantılarına dikkat et yeterli
Dün bilgisayar 3 4 kere açıldı kapandı power tuşundan sorun yaratmadı bugün yine açılmıyor acaba statik elektrik mi nedir anakart yeni geldi arkadaş 1 senedir anakart boşta duruyordu bios pilinden olabilir dedi böyle bir ihtimal var mı.

Dosya Ekleri

• PXL_20230303_000014118.jpg
    PXL_20230303_000014118.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 43
  • PXL_20230303_000007991.jpg
    PXL_20230303_000007991.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
BIOS pili ile alakalı değil. Öyle olsa PC her açıldığında saat resetlenirdi. İkinci resimde Power SW bağlantısını yanlış takmışsın. PWR pini boşta. Onu doğru tak.
Abi duzeltim Start veriyorum açılıyor kapanıyor ama bazen 8 10 saat açılmıyor bağlantılar doğru yaptım statik elektrik gibi duruyor priz de değiştim sonuç yine aynı bilgisayar açılınca kapattığın zaman bazen açılıyor bazen açılmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı