Peki biraz saçma olacak ama,m2 ssd den dolayı bu hata olmaz dimi hocam?Tekrar söyleyeyim xmp açıkken oluyordu.Xmp kapalı 7 gün gibi bir süre denedim aynı gün xmp açtım.Aynı günün sabahına aynı sorun baş gösterdi.Sistem normal bir şekilde masaüstüne geldi.Biraz zaman sonra kilitlendi,görüntü kesti ve cpu led ışığı yanmıştı.Klavye ve fare ışıkları sönüyor.Sanki buna benzer bir sorundan dolayı başka bir forumda biri yorum olarak yazmış,m2den bile olabiliyor diye.Zannetmiyorum ama yine sorayım dedim.
Sistemde hdd var hocam,daha anakart ile rami servispointe vermeden önce bu m2 ssd nin rgb uygulaması vardı.Bir yükleyeyim demiştim.Yükledim,uygulamayı m2 ssd ye kurdum.Buraya kadar problem yok hocam.Ama uygulama masaüstüne geldi indirme işlemi tamamlandı.Çift tıkladım girmek için,bir baktım hdd de devrini azaltıp tekrar arttırıyordu.Sadece bu m2 uygulamasına girince oldu ama.Başka bir uygulamada problem olmadı.Bu uygulama için sisyemi yeniden başlatacağım sırada dediğim sorun baş göstermişti.Bios ekranından windowsa geçeceği sırada oldu dediğim olay.