MSI B450M-A Pro Max anakarta RAM takınca sistem siyah ekranda kalıyor

MahirBT

Centipat
Daha fazla  
Anakart
MSI B450M-A Pro Max
Merhaba. Ben "MSI B450M-A Pro Max" anakartıma "Samsung M386A4G40DM0-CPB2Q 32 GB PC4-17000 DDR4-2133MHz 4RX4 ECC" 2 tane bu RAM'den taktım ama açma düğmesine basınca siyah ekranda kalıyor.

Merhaba. Ben "MSI B450M-A Pro Max" anakartıma "Samsung M386A4G40DM0-CPB2Q 32 GB PC4-17000 DDR4-2133MHz 4RX4 ECC" 2 tane bu RAM'den taktım ama açma düğmesine basınca siyah ekranda kalıyor.

Alakasız olabilir ama CPU güç kablonu kontrol et, RAM soketlerini temizle RAM'lerin sarı kısımlarını silgi ile sil ve BIOS pilini çıkar 15 saniye gibi bir süre bekle ve tekrar tak.

Bir de işlemcin nedir?

BIOS'u daha önce resetlemişdim ama sorun hala devam ediyor

Güç kablolarınızı kontrol edin. RAM'lerinizin iyi oturup oturmadığını kontrol edin. RAM'lerinizi tek tek çalıştırmayı her 2 slotta da deneyin birinden biri arızalı olabilir.

Bir şey değişmedi hala siyah ekranda RAM'ler çalışıyor anakart ile de uyumlu acaba neden siyah ekranda kalıyor.

Alakasız olabilir ama CPU güç kablonu kontrol et, RAM soketlerini temizle RAM'lerin sarı kısımlarını silgi ile sil ve BIOS pilini çıkar 15 saniye gibi bir süre bekle ve tekrar tak.

Bir de işlemcin nedir?

İşlemcim Ryzen 5 3600.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…