MSI B450M-A Pro Max'den B550M Pro VDH'ye geçilir mi?

Daha fazla  
Ryzen 5 5600 RX6600 sistemimde işlemcime biraz overclock yapmak istediğimde hatta overclock yokken bile Prime95 testinde anakart yüzünden thermal throttle yiyorum VRM soğutucuları olmadığından.

Ben de idefix adlı siteden 3449TL'ye MSI B550M Pro VDH aldım fiyatını uygun bulduğum için. Sitenin adını belirtmemdeki sebep güvenilir değilse uyarabilmeniz için, lakin biraz araştırma yaptım güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bu geçişi yaparken Windows'u yeniden yüklemem gerekebilir mi?
Thermal throttle HTC ve prochot Ext'de görülüyor CPU da görülmüyor.

Adsız.png

Prime95 testini small fft şeklinde yaptım bu arada.

Ryzen 5 5600 RX6600 sistemimde işlemcime biraz overclock yapmak istediğimde hatta overclock yokken bile Prime95 testinde anakart yüzünden thermal throttle yiyorum VRM soğutucuları olmadığından.

Ben de idefix adlı siteden 3449TL'ye MSI B550M Pro VDH aldım fiyatını uygun bulduğum için. Sitenin adını belirtmemdeki sebep güvenilir değilse uyarabilmeniz için, lakin biraz araştırma yaptım güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bu geçişi yaparken Windows'u yeniden yüklemem gerekebilir mi?
Thermal throttle HTC ve prochot Ext'de görülüyor CPU da görülmüyor.

Eki Görüntüle 2371872

Prime95 testini small fft şeklinde yaptım bu arada.

Site güvenilir. Satıcı puanina bakin. Yeniden kurulum gerekmez ama oneririm. İyi bir anakart

Geçebilirsiniz. B450M-A Pro Max kullanıyorum. Sizinki gibi thermal throttle yaşıyordum. VRM soğutucularının üstüne heatsink taktım. Artık thermal throttle sorunu kalmadı. Normalde işlemci UVli haliyle bile 70 derecelere yaklaştığında hız düşürüyordu şimdi OC yapıp 80 dereceye çıksa bile thermal throttle yemiyor. Hatta bunu taktıktan sonra işlemci sıcaklığım 5 derece civarında düştü.

Yeni konular

Geri
Yukarı