irfnkrky Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #21 Lemi Galip dedi: Benim BIOS chip değişmişti belki ondan olabilir . Genişletmek için tıkla... Ben de MSI B450M Bazooka V2 sipariş ettim acaba memnun musunuz o anakarttan?
Lemi Galip dedi: Benim BIOS chip değişmişti belki ondan olabilir . Genişletmek için tıkla... Ben de MSI B450M Bazooka V2 sipariş ettim acaba memnun musunuz o anakarttan?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 7 Nisan 2020 #22 irfnkrky dedi: Ben de MSI B450M Bazooka V2 sipariş ettim acaba memnun musunuz o anakarttan? Genişletmek için tıkla... Şu an Tomahawk kullanıyorum. VRM'leri az ısınıyordu, 1. nesil ile iyi gidiyor ama 1. nesil üstü işlemcide başka alternatiflere bakilabilir.
irfnkrky dedi: Ben de MSI B450M Bazooka V2 sipariş ettim acaba memnun musunuz o anakarttan? Genişletmek için tıkla... Şu an Tomahawk kullanıyorum. VRM'leri az ısınıyordu, 1. nesil ile iyi gidiyor ama 1. nesil üstü işlemcide başka alternatiflere bakilabilir.
irfnkrky Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #23 Lemi Galip dedi: Şu an Tomahawk kullanıyorum. VRM'leri az ısınıyordu, 1. nesil ile iyi gidiyor ama 1. nesil üstü işlemcide başka alternatiflere bakilabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben Ryzen 5 1600AF ile kullanacağım sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
Lemi Galip dedi: Şu an Tomahawk kullanıyorum. VRM'leri az ısınıyordu, 1. nesil ile iyi gidiyor ama 1. nesil üstü işlemcide başka alternatiflere bakilabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım ben Ryzen 5 1600AF ile kullanacağım sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 7 Nisan 2020 #24 irfnkrky dedi: Sanırım ben Ryzen 5 1600AF ile kullanacağım sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
irfnkrky dedi: Sanırım ben Ryzen 5 1600AF ile kullanacağım sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın, hayırlı olsun.