A Abdlkdrsh Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 68 30 Mart 2019 #1 Dün indirim vardı XIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA - Vatan Bilgisayar şu kasayı aldım ama aceleyle aldığım için ben ATX olarak gördüm fakat kasa E-ATX'miş, sizce anakartım olur mu? (MSI B450M Gaming Plus)
Dün indirim vardı XIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA - Vatan Bilgisayar şu kasayı aldım ama aceleyle aldığım için ben ATX olarak gördüm fakat kasa E-ATX'miş, sizce anakartım olur mu? (MSI B450M Gaming Plus)
Çözüm M M Mehmet Halis 30 Mart 2019 Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com
Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 30 Mart 2019 #2 Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com Artı 0 Eksi Çözüm
Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com
VS07 Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 269 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 30 Mart 2019 #3 Uyar. Hatta yer bile kalır. E-ATX, ATX kasadan daha büyük bir alana sahip Artı 0 Eksi
KS KS A Abdlkdrsh Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 68 30 Mart 2019 #4 Mehmet Halis dedi: Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com Eki Görüntüle 381541 Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Mehmet Halis dedi: Kasanızda M-ATX desteği var. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yalnız takarken anakart yükseltme ayaklarını M-ATX yerlerine takmayı unutmayın. XIGMATEK Xigmatek's mission is to advance the state of technology in the cooler, chassis and power supply product categories. www.xigmatek.com Eki Görüntüle 381541 Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler