MSI B450M Mortar Max vs ASUS TUF Gaming B450M-PRO S

1300 liraya alacağım alırsam, eğer alma yukarıda atılan B550 çipsetliyi al derseniz ona bakacağım. Ne diyorsunuz?
O paraya asla alınmaz. B550M PRO VDH tercih edin. B450 bir anakart ne kadar güçlü olursa olsun, dolu değilse 1000 TL üstü verilmez.

O paraya asla alınmaz. B550M Pro VDH tercih edin. B450 bir anakart ne kadar güçlü olursa olsun, dolu değilse 1000 TL üstü verilmez.

Tamamdır, teşekkür ederim ilginiz için, tercihim o şekilde olacak.
O paraya asla alınmaz. B550M Pro VDH tercih edin. B450 bir anakart ne kadar güçlü olursa olsun, dolu değilse 1000 TL üstü verilmez.

Son olarak sormak istediğim bir şey var, MSI olan modelin Wi-Fi portu olmayanı var mı? Ethernet kablosu kullanıyorum zaten ve ihtiyacım yok bu porta, belki daha uygundur fiyatı diye soruyorum.

Son olarak sormak istediğim bir şey var, MSI olan modelin Wi-Fi portu olmayanı var mı? Ethernet kablosu kullanıyorum zaten ve ihtiyacım yok bu porta, belki daha uygundur fiyatı diye soruyorum.
Şu an Wi-Fi olanı daha ucuz

Şu an Wi-Fi olanı daha ucuz

Kusura bakmayın çok soru sordum ama, anakart 3000 serisi için desktop ready mi, biliyor musunuz? Elimde şu an sadece Ryzen 3600 var çünkü, servise gönderip BIOS Update yaptırmak falan uğraştıracak.

Kusura bakmayın çok soru sordum ama, anakart 3000 serisi için desktop ready mi, biliyor musunuz? Elimde şu an sadece Ryzen 3600 var çünkü, servise gönderip BIOS Update yaptırmak falan uğraştıracak.
Evet, tak çalıştır kullanabilirsin. Bu arada B550M PRO VDH modelinde BIOS Flashback var, yani servise göndermen gerekmiyor.

Evet, tak çalıştır kullanabilirsin. Bu arada B550M PRO VDH modelinde BIOS Flashback var, yani servise göndermen gerekmiyor.
Tamamdır, çok sağolun hızlı cevaplarınız için, atlamışım bios flashback özelliği olduğunu. İyi günler.

Güç kaynağı siparişini de verdim, bir süredir bakıyordum zaten çok uygun geldi fiyatı mevcut piyasada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…