Mstfhymn Centipat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 129 20 Aralık 2020 #1 Anakartın overclock bölümünde CPU Core voltage kısmını Auto'dan Override'a alıyorum. Fakat hemen aşağısındaki voltage kısmını Auto'dan çıkaramıyorum. Öyle bir seçenek karşıma çıkmıyor. Ne yapmalıyım?
Anakartın overclock bölümünde CPU Core voltage kısmını Auto'dan Override'a alıyorum. Fakat hemen aşağısındaki voltage kısmını Auto'dan çıkaramıyorum. Öyle bir seçenek karşıma çıkmıyor. Ne yapmalıyım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 20 Aralık 2020 #2 + ve - tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mstfhymn Centipat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 129 20 Aralık 2020 #3 ItsAllGoodman dedi: + ve - tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat birşey olacağını sanmıyorum. Hemen deneyip geri dönüş yapacağım. ItsAllGoodman dedi: + ve - tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Auto yazdığı için değişiklik yapamayacağımı sanıyordum fakat +- tuşları işe yaradı. Çok sağolun. Son düzenleme: 20 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: + ve - tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat birşey olacağını sanmıyorum. Hemen deneyip geri dönüş yapacağım. ItsAllGoodman dedi: + ve - tuşlarına bastığınızda bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Auto yazdığı için değişiklik yapamayacağımı sanıyordum fakat +- tuşları işe yaradı. Çok sağolun.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 20 Aralık 2020 #4 Mstfhymn dedi: Denemedim fakat birşey olacağını sanmıyorum. Hemen deneyip geri dönüş yapacağım. Auto yazdığı için değişiklik yapamayacağımı sanıyordum fakat +- tuşları işe yaradı. Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Mstfhymn dedi: Denemedim fakat birşey olacağını sanmıyorum. Hemen deneyip geri dönüş yapacağım. Auto yazdığı için değişiklik yapamayacağımı sanıyordum fakat +- tuşları işe yaradı. Çok sağolun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.