24 Pin'in altındaki girişleri neden kullanmıyorsun ?Hali hazırda o ikisini kullanıyorum başkan,bahsettiğiniz diğer ikisinin girişi farklı mı?
açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim..Bir adet M.2 ile 4 SATA portunuz var.
İki adet SATA normal duruyor iken diğer ikisi kablolarınin iyi gözükmesi açısından 90° dik şekilde konumlandırılmış.
Bir farkı yok, sadece kablonun takılma yönü farklı.
Kullandığım 2 port burası hocam.24 Pin'in altındaki girişleri neden kullanmıyorsun ?
Tamam hocam onun altındaki kare kısımdaki portları da kullanabilirsin, onların 4'ü de sata portu.açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim..
Kullandığım 2 port burası hocam.
m2 girişi mevcut ancak bütçem dolayısıyla orayı dolduramadım. Eski bilgisayarımdan kalan bir tane fazladan HDD mevcut elimde ancak nereye takacağımı bilmiyorum.Takıldığınız başka nokta olursa yazarsınız.
Son mesaj sizin ise ve eğer onun üstüne yazarsanız bildirim gelmiyor.
Teşekkür ederim hocam sağolun gayet açıklayıcı oldu. Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Dikey olduğu için görememişim teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun.Bak hocam bu kısma, sata kablosu ile HDD bağlantısı gerçekleştirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.