MSI B450M Ryzen 5 3600 sistem toplama

justreo

Decapat
Merhabalar. Bir yakınım sistem toplamaya karar verdi ve aktardığım görselde bulunan bilgisayar bileşenlerine karar vermişler. AMD anakart ve işlemci ile GTX ekran kartı seçilmiş. Anakart, işlemci, ekran kartı ve diğer bileşenlerin birbiri ile uyumunu merak ediyorum. Bu sistem sağlıklı bir şekilde çalışır mı? Uyarılarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-05-29 at 05.22.53.jpeg
    WhatsApp Image 2020-05-29 at 05.22.53.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 44
Sistem güzel olmuş ama işlemci daha ucuza bulunabilir. Üstelik R5 3600 yerine R5 1600 AF alırsanız, ekran kartını 1660 Super'e zorlayabilirsiniz. Eğer mahsuru yoksa size güzel bir sistem atabilirim. Kalan ekipmanı siz alırsınız.
Tabii ki. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Geçen hafta topladım, işlemci anakart ram ve ssd (wd 240) aynı. gayet güzel çalışıyor.
Ekran kartınızı öğrenebilir miyim?

Hem oyun oynanacak hem de ağır mühendislik programları çalıştırılacak. Bu anlamda güçlü bir işlemci şart. Tavsiyeden önce bu sistemin uyumluluğu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sistemin uyumluluk konusunda bir sıkıntısı yok toplanan en genel sistem bu şekilde zaten ve eğer bütçesi varsa ileriye dönük olması için farklı bir ekran kartı seçilmesi arkadaşın kârına olabilir.

Merhabalar. Bir yakınım sistem toplamaya karar verdi ve aktardığım görselde bulunan bilgisayar bileşenlerine karar vermişler. AMD anakart ve işlemci ile GTX ekran kartı seçilmiş. Anakart, işlemci, ekran kartı ve diğer bileşenlerin birbiri ile uyumunu merak ediyorum. Bu sistem sağlıklı bir şekilde çalışır mı? Uyarılarınız ve tavsiyeleriniz nelerdir?

Bütçe varsa 1650 yerine 1660 Super veya 5600XT bakılabilir. Monitör olarak bence alacağınız modeli yerinde incelemelisiniz. Sürekli bilgisayar başında olunacak ise bence en önemli konu monitör oluyor.

Sistemin uyumluluk konusunda bir sıkıntısı yok toplanan en genel sistem bu şekilde zaten ve eğer bütçesi varsa ileriye dönük olması için farklı bir ekran kartı seçilmesi arkadaşın kârına olabilir.
Kendilerine dönüş yapıp size cevap vermem daha doğru olur. En kısa zamanda geri dönüş yapacağım.
Bütçe varsa 1650 yerine 1660 Super veya 5600XT bakılabilir. Monitör olarak bence alacağınız modeli yerinde incelemelisiniz. Sürekli bilgisayar başında olunacak ise bence en önemli konu monitör oluyor.
Bence de. Bütçe arttırımı mümkünse, 120Hz monitör bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı