justreo
Decapat
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ağır programlar kullanılacaksa işlemci R5 1600 AF ile değiştirilebilir. Ve bütçe varsa SSD olarak Kingston A2000 alınabilir.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ağır programlar kullanılacaksa işlemci R5 1600 AF ile değiştirilebilir. Ve bütçe varsa SSD olarak Kingston A2000 alınabilir.
ekran kartım önceden vardı, eski gt730 . oyun oynanmayacağı için yeterli.Tabii ki. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ekran kartınızı öğrenebilir miyim?
Daha iyi özellikli anakart derken ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?ekran kartım önceden vardı, eski gt730 . oyun oynanmayacağı için yeterli.
Bu arada özellikle işlemci anakart ve ram birlikteliği gerçekten çok hızlı.
Anakartı biraz daha yükseltebilirsiniz, daha iyi olur. B4520m-A pro max a 2 adet ram takılıyor ve diğer yuvalar yeterli düzeyde, 4 ram slotu olan ve daha çok parça takılabilen ve daha iyi özellikli anakart olursa daha iyi olabilir. Asus ve msı da var .
Şuanlık bütçe arttırımı düşünmüyorlar. Yüksek işlemci tüketimli programlar çalışacağından dolayı işlemciyi de düşürmek istemiyoruz.Sistemin uyumluluk konusunda bir sıkıntısı yok toplanan en genel sistem bu şekilde zaten ve eğer bütçesi varsa ileriye dönük olması için farklı bir ekran kartı seçilmesi arkadaşın kârına olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.