MSI B450M Ryzen 5 3600 sistem toplama

Tabii ki. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekran kartınızı öğrenebilir miyim?
ekran kartım önceden vardı, eski gt730 . oyun oynanmayacağı için yeterli.
Bu arada özellikle işlemci anakart ve ram birlikteliği gerçekten çok hızlı.
Anakartı biraz daha yükseltebilirsiniz, daha iyi olur. B4520m-A pro max a 2 adet ram takılıyor ve diğer yuvalar yeterli düzeyde, 4 ram slotu olan ve daha çok parça takılabilen ve daha iyi özellikli anakart olursa daha iyi olabilir. Asus ve msı da var .

Son düzenleme:
ekran kartım önceden vardı, eski gt730 . oyun oynanmayacağı için yeterli.
Bu arada özellikle işlemci anakart ve ram birlikteliği gerçekten çok hızlı.
Anakartı biraz daha yükseltebilirsiniz, daha iyi olur. B4520m-A pro max a 2 adet ram takılıyor ve diğer yuvalar yeterli düzeyde, 4 ram slotu olan ve daha çok parça takılabilen ve daha iyi özellikli anakart olursa daha iyi olabilir. Asus ve msı da var .
Daha iyi özellikli anakart derken ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?
Sistemin uyumluluk konusunda bir sıkıntısı yok toplanan en genel sistem bu şekilde zaten ve eğer bütçesi varsa ileriye dönük olması için farklı bir ekran kartı seçilmesi arkadaşın kârına olabilir.
Şuanlık bütçe arttırımı düşünmüyorlar. Yüksek işlemci tüketimli programlar çalışacağından dolayı işlemciyi de düşürmek istemiyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı