MSI B460M-A Pro i3-10100F sistem için ikinci el veya sıfır ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan 0meqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 81
Bütçe
20000

0meqa

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar dilerim arkadaşlar, senelerce önce evde ofis bilgisayarı olarak kullanacağım bir sistem toplamıştım. Hafif oyunlar oynamak için GT1030 ekran kartı mevcuttu, o kart hasar aldı ve ben onun yerine yeni kart alacağım ama PSU ve anakart ile uyumlu mu veya işlemci ile darboğaz yapar mı gibi konularda tavsiyeye ihtiyacım var,

Bütçe limitim yok ama bu bilgisayarı çok da kullanmıyorum, o yüzden sadece kardeşlerim için assasin Creed serileri işte Witcher RDR falan açsa yeterli olur.

Güvenilir satıcı olması ve uyumlu olması önceliğim, ayrıca satış yapıyorsanız bu sisteme uygun ikinci el kartınıza da talibim.

Sistem:

İşlemci: Intel i3 10100-F

Anakart: MSI B460M-A PRO

RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CL16. ( https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl16-cmk8gx4m1d3000c16-fiyati,260974890.html)

Kasa + PSU: Corsair Carbide series Spec-Delta 550W 80+ Bronze tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa (https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...-glass-rgb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-31328=

Şimdiden vaktiniz için çok teşekkür ederim :)

Bütçen ne kadar?
Ona göre yanıt verim.

Bütçemi belirttim aslında, 20000 civarı maximum ama bu işlemci ile sanırım bu miktarı ekran kartına harcarsam darboğaz yaşarım. Bütçe yokmuş gibi düşünebilirsiniz en F/P sistemlere bakıyorum.

Öneride bulunabilecek kimse yok mu?

6600 /6750 / 3060 Ti gibi ekran kartları

Bunlar fazla mı olur?

Son düzenleme:
RX 6600 en iyisi olur bence.
Bütçemi belirttim aslında, 20000 civarı maximum ama bu işlemci ile sanırım bu miktarı ekran kartına harcarsam darboğaz yaşarım. Bütçe yokmuş gibi düşünebilirsiniz en F/P sistemlere bakıyorum.

Öneride bulunabilecek kimse yok mu?

6600 /6750 / 3060 Ti gibi ekran kartları

Bunlar fazla mı olur?

3060 ti fazla gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı