3 388138 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 3.882 Çözümler 6 27 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar yeni PC topladım, kasamda toplamda 3 adet fan var, çıkış fanı düz ışıksız onu SYS fan 1'e taktım fakat anakart ta başka fan girişi yok, kalan 2 RGB fan için mecbur çoklayıcı mı almam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Arkadaşlar yeni PC topladım, kasamda toplamda 3 adet fan var, çıkış fanı düz ışıksız onu SYS fan 1'e taktım fakat anakart ta başka fan girişi yok, kalan 2 RGB fan için mecbur çoklayıcı mı almam gerekiyor?
Balabann Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #2 Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Benim kasamda 4 tane fan var sanırım, PSU'dan çoklayıcı almamız gerekecek. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Benim kasamda 4 tane fan var sanırım, PSU'dan çoklayıcı almamız gerekecek.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 27 Kasım 2020 #3 Evet çoklayıcı almanız lazım. Tavsiye olarak güç kısmını PSU'dan, PWM sinyalini anakarttan alan bir çoklayıcı bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet çoklayıcı almanız lazım. Tavsiye olarak güç kısmını PSU'dan, PWM sinyalini anakarttan alan bir çoklayıcı bakabilirsiniz.