MSI B550-A PRO 3 kısa 1 uzun bip sesi

ruzgartutumlu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun PC topluyorum. Anakartım MSI B550 PRO. 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyor. Onboard'dan veya ekran kartından görüntü gelmiyor. Güney köprüsünde hafif ısınma var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar msi b550 pro anakartımdaki ledlerde vga Led ışığı yanıyor görüntü gelmiyor ne olabilir teşekkürler

Son düzenleme:
G serisi Ryzen işlemciler (R5 3400G, R3 4350G vb.) içlerinde dahili grafik birimi (Vega 8 vb.) bulundurur. Yani içlerinde bir nevi dahili ekran kartı bulunur. Ancak elinizdeki işlemcide dahili grafik birimi bulunmuyor, bu yüzden görüntü alamıyorsunuz. En kısa sürede bir ekran kartı alın.

AMD ryzen 5 3500

Ama anakart destekliyor 3 serisini
G serisi değil ama destekliyor AMD ryzen 5 3500 x
G serisi Ryzen işlemciler (R5 3400G, R3 4350G vb.) içlerinde dahili grafik birimi (Vega 8 vb.) bulundurur. Yani içlerinde bir nevi dahili ekran kartı bulunur. Ancak elinizdeki işlemcide dahili grafik birimi bulunmuyor, bu yüzden görüntü alamıyorsunuz. En kısa sürede bir ekran kartı alın.
Teşekkür ederim en kısa zamanda uygulayıp size döneceğim
G serisi değil ama destekliyor AMD ryzen 5 3500 x

Teşekkür ederim en kısa zamanda uygulayıp size döneceğim
Bu arada güney köprüsünde hafif ısınma var
Anakart üzerinde hata ışığı yanıyorsa hangisi söyler misiniz?
Vga Led ışığğı yanıyor
Vga Led ışığğı yanıyor
İşlemci ne? Eğer dahili GPU yoksa görüntü almanız imkansız zaten. O uyarıyı o yüzden yapar.

1 uzun 3 kısa sesi RAM hatası diye biliyordum. Yan oturduğuna ve doğru konuma (dual kit ise A2/B2) takıldığına emin olun.
Ondan eminim
Vga Led ışığı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı