MSI B550-A PRO 3 kısa 1 uzun bip sesi

ruzgartutumlu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun PC topluyorum. Anakartım MSI B550 PRO. 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyor. Onboard'dan veya ekran kartından görüntü gelmiyor. Güney köprüsünde hafif ısınma var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar msi b550 pro anakartımdaki ledlerde vga Led ışığı yanıyor görüntü gelmiyor ne olabilir teşekkürler

Son düzenleme:
Sanırım hatayı buldum. Buyrun, bakabilirsiniz:
1 uzun 3 kısa bip - Genişletilmiş bellek arızası. Anakart hafızası hatalı. RAM bellekleri çıkarıp tekrar yerleştirmeyi deneyin. Yeni bir RAM eklemesi yaptıysanız çıkarın. RAM'leri farklı slotlara takıp deneyin.
Memtest yazılımı ile RAM bellekleri kontrol edin derim.

Vga ledi yanıyor bu arada ekran kartı da daha almadım
İşlemci ne? Eğer dahili GPU yoksa görüntü almanız imkansız zaten. O uyarıyı o yüzden yapar.

1 uzun 3 kısa sesi RAM hatası diye biliyordum. Yani tam oturduğuna ve doğru konuma (dual kit ise A2/B2) takıldığına emin olun.

Son düzenleme:
Sorunun kaynağı belli oldu. R5 3500 işlemci APU değildir yani görüntü alamazsınız. Ekran kartı almanız gerekmekte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı