MSI B550 Gaming Plus için Wi-Fi kartı önerisi

Yusuf Kerim

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisi
MSI B550 Gaming Plus anakartım var, anakartın Wi-Fi kartı yok bu yüzden kart almak istiyorum bütçem yeterince var, USB ile takılanlardan memnun olmadığım için kart almak istiyorum, sizce alınır mı?
Başka tavsiyeleriniz varsa yazar mısınız?

Almak istediğim kart bu:
Kart ile ilgili merak ettiğim başka bir şey var resimde işaretlediğim yer ne işe yarıyor?

Screenshot_20230330-155533_2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kullanıyorum ben: ASUS PCE-AX1800 574MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 / BLUETOOTH 5.2 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

O kart ile memnun kalacaksınız, ama Bluetooth desteği biraz eski. O giriş de zaten bluetooth için. Oradan anakartın USB girişlerinden birine kablo bağlayacaksınız, kutusunun içinden kablo çıkar. Anakartınız kullanma kılavuzunda JUSB1 ve JUSB2 diye geçen yerlere bağlayacaksınız.

Bunu öneririm, en iyisinden: ASUS PCE-AXE5400 574MBPS-2402MBPS-2402MBPS Wi-Fi 6E / BLUETOOTH 5.2 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bunu kullanıyorum ben: ASUS PCE-AX1800 574MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 / BLUETOOTH 5.2 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

O kart ile memnun kalacaksınız, ama Bluetooth desteği biraz eski. O giriş de zaten bluetooth için. Oradan anakartın USB girişlerinden birine kablo bağlayacaksınız, kutusunun içinden kablo çıkar. Anakartınız kullanma kılavuzunda JUSB1 ve JUSB2 diye geçen yerlere bağlayacaksınız.

Bunu öneririm, en iyisinden: ASUS PCE-AXE5400 574MBPS-2402MBPS-2402MBPS Wi-Fi 6E / BLUETOOTH 5.2 PCI-E KART fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. 🙂🙃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı