MSI B550M Pro-VDH alınır mı?

Bütçe
3750

unbeleuchet

Decapat
Daha fazla  
R5 5600 işlemci aldım ve uygun anakart ararken kendi bütçeme uygun B550M DS3H ve B550M Pro-VDH anakartları keşfettim. DS3H'ın RAM hızını 3600 MHz yapamama gibi bir kronik sorunu olduğunu duydum ve BIOS flashback tuşunun da olmadığını gördüm ve farklı rev olan modelleri varmış kafa yormak istemedim bu yüzden Pro-VDH anakarta yöneldim. Bu anakartın performans açısından bir sorunu (DS3H'deki XMP sorunu gibi şeyler) var mı, hala alınır mı? Alternatifleri var mı?

Az daha ekleyip B550M Pro-VDH Wi-Fi versiyonunu almanızı öneririm. Böylece Wi-Fi ve Bluetooth'u anakartınıza dahil bir şekilde kullanabilirsiniz.

B550M Pro-VDH Wi-Fi modelinde yaşadığım bir sıkıntıya gelirsek, 8 GB RAM'im vardı. Yanına ek bir 8 GB daha aldım. İki RAM'i birlikte taktığım zaman eğer XMP'yi aktif edersem sistem açılmıyordu. BIOS güncellemesi yaptıktan sonra bu sorun çözüldü. Aldıktan sonra her ihtimale karşı BIOS'u son sürüme güncellemenizi tavsiye ediyorum.

Teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…