MSI B560M Bazooka için sürücü indirme

selamdayi

Hectopat
Yer
İstanbul
Dostlar selam, yakın zamanda bir PC topladım ve Windows kurdum ancak Windows Update driverleri indirmiyor. Mecburen elle indirmem gerekiyor ve fotoğraftaki olan driverlerin hangilerini indirmem gerekiyor? (Ekran kartım yok, onboard olarak kullanıyorum.) i5 11400, MSI B560M Bazooka, Corsair Vengeance RGB Pro RAM; sistem özelliklerim bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3).png
    91,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    119,2 KB · Görüntüleme: 79
Ön bilgilendirme olsun MSI Dragon Center kullanmanı tavsiye etmem, problem çıkarmaktan başka bir işe yaramıyor fakat RGB kullanmak/kontrol etmek için illa yüklenmesi gerekiyor maalesef. Ve BIOS güncellemesini daima MSI sitesinden yapman lazım Dragon Center üzerinden yaptığın zaman sistem allak bullak oluyor veya açılmıyor kartında BIOS flashback yoksa servise gitmesi gerekiyor.
Bkz. Konu 'MSI Dragon Center'dan BIOS güncellemesi sonrası anakartta CPU LED ışığı yanmaya başladı' MSI Dragon Center'dan BIOS güncellemesi sonrası anakartta CPU LED ışığı yanmaya başladı

RGB kontrolünü Corsair'in iCUE programı ile yapıyorum BIOS'u MSI'nın sitesinden M-Flash ile güncelledim ve o programı PC'ye indirmedim bilgilendirmen için teşekkür ederim uzak duracağım bir program.

RGB kontrolünü Corsair'in iCUE programı ile yapıyorum BIOS'u MSI'nın sitesinden M-Flash ile güncelledim ve o programı PC'ye indirmedim bilgilendirmen için teşekkür ederim uzak duracağım bir program.

Rica ederim bir sorun yaşarsanız beni etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…