Çözüldü MSI B60M-A PRO Temel Sistem Aygıtı Sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lilimori

Hectopat
Daha fazla  
PCI\VEN_10DE&DEV_1AED&SUBSYS_21C410DE&REV_A1
PCI\VEN_8086&DEV_1911&SUBSYS_7C881462&REV_00
PCI Aygıtı ile Temel Sistem Aygıtı ünlemli. Donanım kimliklerini yazıyorum Google'a ama bir şey bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

1608931487832.png

Ve görüntü bağdaştırıcılarınd ada ekran kartımın görünmesi gerkmiyor nu neden çıkmıyor?

1608931852534.png

Çözüm
Kurup sonuçtan haberdar edin.

Hayır laptop değil yeni topladım bugün kurulumunu yaptım. Bahsettiğiniz sürücünün olduğunu sanmıyorum o yüzden, varsa da nerden bakılıyor bilmiyorum. Windows update'lerinden sonra başlıktaki ünlemler kaldı. İşlemci i3 10100F. Dosyayı da winrar veyta 7ziple çıkarmadım ayıkla diye bir seçenek geldi onu yaptım. Winrar deneyeyim mi?

Dosya bütünlüğü açısından bir problem olsaydı, öyle bir hata vermezdi. Sanırım sizin işinize yarayacak olan sürücü, bu değil. Dahili grafik birimi de yok. Verdiğiniz; "PCI\VEN_8086&DEV_1911&SUBSYS_7C881462&REV_00" deki "8086" Intel'in üretici kodu, yüksek ihtimalle chipset ya da anakart ile alakalı bir sürücü olması lazım.

Anladım şimdi çözmek isterim. Ne tavsiye edersiniz? Sürücüleri tarayıp güncelleyen programlar varmış ama hiç bilgim yok.

Onlardan uzak durmak gerekir. Bu arada anakartınızın marka modeli nedir? Sürücülerinin tamamını yüklediniz mi?
Anakartım MSI B60M-A PRO. Sürücülerden Windows 10 taramasıyla bir update yaptım. NVIDIA ekran kartı sürücüsünü de yükledim. Başka bişey yapmadım.

Kurup sonuçtan haberdar edin.

Çözüm
Anakartım MSI B60M-A PRO. Sürücülerden Windows 10 taramasıyla bir update yaptım. NVIDIA ekran kartı sürücüsünü de yükledim. Başka bişey yapmadım.

Anakartınıza ait sürücüler "Driver" başlığı altında. Kurmadıklarınızı kurarsanız sorun çözülecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı