MSI Black Friday geri ödeme kampanyası

enable

Decapat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
20
MSI'ın belirlediği ürünlerde 2 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında anlaşmalı satıcılardan satın alınan ürünlerde para iadesi yapıyor.
Ben 20 Kasım'da anlaşmalı satıcı olan bir mağazadan para iadesi olan bir ürün satın aldım. Şu an kullanmaktayım.
MSI sitesinde şart ve koşullarda şu yazı yazıyor:

msi.PNG


Benim sorum şu, ben ürünün garantisinden feragat etmem koşuluyla mı para iadesi alabiliyorum?
 
Burada başka bir durumdan bahsediliyor ama Google çeviriyle çevrilmiş herhalde :D.
Rica etsem bana yardımcı olurmusun yarin son gun para iadesinin nasıl yapicam. Oraya kaydoldum daha sonra ordaki seyleri yaptip ve faturanin fotosunu attim. Ama sonra ne yapicam bilmiyorum
kara cumada Optix Mag271cqp aldım. Valhallaya başvurdum kodum geldi ve ubisoft üzerinden aktive ettim. Sonra amazondan aldığım için amazonda yorum yazdım ve shoutout a başvurdum msi a gönderdim, iki adet 100tl steam cüzdan kodumu aldım. Geçen hafta ise black friday a başvurdum o da onaylandı mail geldi 14.01.2021 de 266tl geri ödeme alacağım yazıyor. İnş. o da gelir
Bana yardim etme şansın var mı ? Özelden benle iletisime gecio ben sana anlatsam yapamadiklarımı. Ben forumda yeniyim de ozelden bana yazabilirmisin
 
valla ben valhallayı da aldım 200 tl steam kodu da aldım bugün para iadesi de onaylanmış. 735 tl falan totalde kazancım oldu. Yönergeleri takip ederek yapın bir zorluğu yok ama onaylanması 2 hafta falan sürdü para iadesinin.
MSI dan para geri ödemesi alabilmişsiniz. Bende talep edeceğim lakin SWIFT kodu girecektim. Aklıma bir şey takıldı. MSI belirlediği geri ödeme miktarını, kesinti olmadan alabilirim değil mi? Mesela ben enpara hesabının swift kodunu versem, para bana gelirken enpara benden kesinti yapmaz değil mi ?
 
MSI'dan para geri ödemesi alabilmişsiniz. Bende talep edeceğim lakin Swift kodu girecektim. Aklıma bir şey takıldı. MSI belirlediği geri ödeme miktarını, kesinti olmadan alabilirim değil mi? Mesela ben Enpara hesabının Swift kodunu versem, para bana gelirken Enpara benden kesinti yapmaz değil mi?

Vallahi bilmiyorum ben IBAN verdim kesintisiz geldi.
 
Swift kodu istiyor IBAN'ın altında. İnşallah kesinti yapmaz. Neyse ben biraz daha araştırayım geri ödeme alanları bulayım bari :) Eğer bir neticeye ulaşırsam buradan iletirim artık.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı