MSI Bravo 15 9299TL!

Hocam bir şey demek istemiyorum ama pp niz bile MSI laptopundan oluşuyor yani sizle tartışmaya girsem bile her konuda onu savunacaksınız

Bunu diyen insana karşı saygımı yitiriyorum içten içe. Yine bugünde pp yüzünden fanboy ilan edildik iyi mi:)

Ben ASUS fanı falan değilim hangisi mantıklı ise onu savunurum oyun oynanmayacaksa zaten Apple MacBook alınır acaba neye para veriyorlar MSI alanlar 4800H'a mı veriyorsunuz :D

Hem oyun hem de render için ideal bu olayı bu. Oyun için TUF render için Mac diyorsun, ikisini de aynı anda yapabiliyor bu. Evet onlardan eksik yapacak ama yine de yapacak. Evet 4800H'a veriliyor bu paralar.
 
Oyun oynayacaksan konsol al. Bilgisayarın üretim amacı ne olursa olsun içerisinde Windows varsa istediğini yaparsın. MacBook almak da mantıklı dediğin gibi. Fakat 4800H zaten M1 ile ya bire bir yarışıyor ya da geçiyor.

4800U Lenovo Yoga Slim 7 bile yakın performans veriyor M1'e.
 
Kendi adıma şöyle diyeyim: İşim düşünce 1660ti almayıp 5500M aldığım için 5FPS daha düşük alsam bile koymaz. Fakat işim işlemciye düşer bana köstek olursa keşke 4800H alsaydım derdim.

Buradan yapılacak çıkarım da şu oluyor benim için, 1660ti ile 5500M arasındaki fark sana koymayacak kadar az fakat işlemciler arasındaki fark bariz.

Zaten 4800H'ın rakibi bile olamaz 10300h.

Tamamen kendi kullanım amacıma ve ihtiyaçlarıma göre yaptım yorumu. Kavga çıkartmak değil amacım. Oyun için 1660ti almak güzel fikir fakat 5500M ile ömürleri aynı. Ondan sonra medyaüstü olarak kullanılacaklar. O zaman da işlemcisi iyi olan daha konforlu kalacak.
%20 daha güçlü diyoruz, hala gelmiş 5 fps fark var diyor. Yakınlarına sabır diliyorum.
 
@Radeon RX 5500M tamam hocam sizin dediğiniz gibi olsun kavga etmeyi sevmiyorum ben haksızım kabul ediyorum TUF da MSI da iyi laptoplar ama arkasında olduğum tek şey var o laptop 10Kdan fazla etmez.
Valla sana herkes sallamış da haklısın bence hocam. Demek istediğini çok iyi anladım. Görüşünü de destekliyorum açıkçası. Kullanım amacına göre işler değişse de genelleme yapıldığında Türk milleti olarak FPS'e bakarız. Masaüstü forumunda da zamanında ekran kartı daha iyi olsun diye diğer parçalardan kısan çok oluyordu oyun PC'lerinde. Ben de bu görüşteyim biraz, oyun için alıyorsam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı