MSI Bravo 15 kasasındaki hafif çıkık sorun yaratır mı?

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, benim korkum ileride aç kapa yapa yapa o kısımdaki açıklık artar mı? Başka sorunları beraberinde getirir mi, korkum bu

Beteri bile olabilir. Direk kırılabilir.

İade veya değişim isteyin.
İleride başınız ağrır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizdeki durumun gorselini paylasabilir misiniz?
Laptop daha bugün geldi, ilerleyen zamanlarda sorun oluşmaması için ben değişim istemeyi düşünüyorum.
Sorunlu durum yok bence, bende de ve birçok MSI kullanıcısında aynı durum var. Cihazlar böyle üretiliyor diye biliyorum.
Ayrıca diğer iade olan msi bravo 15 laptobumda böyle bir açıklık yoktu
Arkadaşlar bu da video görüntüsü

Sorunlu durum yok bence, bende de ve birçok MSI kullanıcısında aynı durum var. Cihazlar böyle üretiliyor diye biliyorum.
Son videodan sonra dusunceniz nedir hocam

Son düzenleme:

Ben bir sorun göremiyorum hala hocam.

Peki hocam, çok teşekkür ederim size ve diğer arkadaşlara. Açma kapama esnasında kabloları döndürüp aşındırmasından korkuyorum

Günlük aç kapa yapacaksın ekranı, hasar git gide artabilir. Sonradan kullanıcı hatası diyebilirler vakit geçmeden yani tüketici haklarına göre verilen süre geçmeden iade edip tertemiz hatasız ürünü almak akıllılık olacaktır. Para verip sıfır laptop alıyorsun ve sana hatalı ürün geliyor. Niye hakkını arayıp hatasızını almayasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…