MSI Bravo 15 vs HP victus 16.1

Bütçe
9000-10000 TL

Garagoll

Yoctopat
Daha fazla  

Ve

Cihazları arasında kaldım. Üniversiteye yeni geçecek olan bir öğrenciyim ve hem derslerde kullanmak hem de oyun oynamak için, en fazla 9-10 bin liralık bir bütçe ile dizüstü bilgisayar arıyorum. Batarya ile günlük kullanım süresi, malzeme kalitesi ve ısınma durumu benim bu iki laptopta arada kaldığım özellikler. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ve.

Cihazları arasında kaldım. Üniversiteye yeni geçecek olan bir öğrenciyim ve hem derslerde kullanmak hem de oyun oynamak için, en fazla 9-10 bin liralık bir bütçe ile dizüstü bilgisayar arıyorum. Batarya ile günlük kullanım süresi, malzeme kalitesi ve ısınma durumu benim bu iki laptopta arada kaldığım özellikler. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bunu almanız daha iyi olur kasa kalitesi iyi bataryası bildiğim kadarıyla bayağı iyi götürüyor ve oyunda oynatır.

Bunu da alabilirsiniz donanımı daha iyi bu da yukarıda attığıma benziyor kasa kalitesi bununda iyi ısınma sorunu yok ama bataryası yukarıdaki kadar iyi götürmez.

5500m ile 3050 hemen hemen aynı performanstalar. Fakat 3050 de dlss avantajı ve ray tracing var. Ayrıca hp laptop daha yüksek ram e ve biraz daha düşük fiyata sahip hp laptop daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Ve.

HP kullanıyorum aşırı ısınıyor işlemci 89-90 civarlarında hep aşağı indiği yok yük altındayken ama performansa çok bir etkisi olmuyor MSI iyi ama DLSS devreye girdiği için daha fazla düşünmene gerek yok kesinlikle ama kesinlikle HP.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı