MSI BTY-M6D Bataryayı Nereden Temin Edebilirim?

MSI yetkili servisinden cacık olmaz diyorum o kadar. İletişime geçtim ellerinde yokmuş getirtemez misiniz dedim getirtemeyiz dediler. Sağ olsunlar bir şey demiyorum onlara Allah ıslah etsin. Tozlu ortamda çalışıyorum MSI gt683ü temizletmek bile 1 ay sürdü o yüzden yaktım garantiyi kendim temizledim o yüzden bana MSI yetkisiz servisi demeyiniz. :) Ebay’dan aldım batarya ama bununda zorlanma seviyesi 3 ayda %15 geldi satan bir yer bulursam onlarla irtibata geçip nedenini soracağım hem de pil fiyatını öğreneceğim arkadaşlar. Adaptörde sorun olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
hortlatma gibi olacak ama burada buldum çok uygun fiyatlı 45$ free shipping Battery for MEDION Erazer X6811 X6812 X6813 X6817 X6819 X6821 X6825 X7813 X7815 X7817 X7821 Series BTY M6D-in Laptop Batteries from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group ama önemli nokta üretim tarihidir üretimden itibaren üzerinden 1 yıl geçtiyse zaten dayanma(zorlanma) seviyesi %10 oluyor fakat üretim tarihleride hepsinde yazmıyor ama uzun ömürlü olması için tam dolu veya tam deşarj yapmayın %80 ne kadar şarj edin eğer bir yere gidicekseniz çok lazımsa %100 şarj edin ve hemen kullanın hçbir zaman %20 nin altına düşmeyin zorda kalmadıkça ve pili kullanmadığınız zamanlarda %40 dolu iken buzdolabının 4-6 derecelik kısmında fakat kesinlikle dondurucu değil donarsa pil sizlere ömür.. mesela sebzelik kısmı olabilir ben orada saklıyorum ve bu şekilde 18 ay oldu laptopu alalı pil dayanma seviyesi şuan %7 haftada iki kez kullanırım en az, işteyken 5 saat 38 dk ile başlar fakat 5 saatte biter tavsiyem bu yöndedir

Bu pili Monster'dan bulabilirsiniz. Bilgisayarımı Monster'dan aldım, MSI'ın etiketini çıkarıp Monster yazıyor ve istediğiniz donanımı ekliyorlar içine. Çok güvenilir bir firma. Dilerseniz sitesinden iletişime geçip getirtebilirsiniz.

Ben de bu pili arıyorum, en son çare Monster'dan isteyeceğim. Tabi ki ordaki ürün orjinal olacağı için kim bilir kaç para isteyecekler. Ama en azından orjinal olacağı ve bir iki güne kadar elimde olacağı kesin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı