Sistemde fan hızlarını, işlemci ve RAM hızlarını/voltajını ayarlama, güç planları arasında geçiş yapmak istiyorsanız kullanıcı senaryosunu kurabilirsiniz. Anakarta bağlı rgb/argb cihazlar varsa yine Mystic Light kurulabilir. Akıllı Öncelik de kurulabilir. Ben bu üçünü kullanıyorum, diğerlerine pek gerek yok.
Ben çok fazla anlamıyorum açıkçası yeni geçiş yaptım MSİ'ye sizce ayarları kurcalamalımıyım kurcalarsam en iyi performans ayarları için hangi ayarları uygulamalıyım?
Ben çok fazla anlamıyorum açıkçası yeni geçiş yaptım MSI'ye sizce ayarları kurcalamalı mıyım kurcalarsam en iyi performans ayarları için hangi ayarları uygulamalıyım?
Ben çok fazla anlamıyorum açıkçası yeni geçiş yaptım MSİ'ye sizce ayarları kurcalamalımıyım kurcalarsam en iyi performans ayarları için hangi ayarları uygulamalıyım?
Oyun oynarken kullanici senaryosunu uc performans veya dengeli yap. GPU switch i eger varsa ayrik grafik modu yap.
Daha iyi pil ömrü icin Sistem tanimlama dan pili dengeli yap.
Oyun oynarken kullanici senaryosunu uc performans veya dengeli yap. GPU switch i eger varsa ayrik grafik modu yap.
Daha iyi pil ömrü icin Sistem tanimlama dan pili dengeli yap.