MSI Clutch DM07 DPI ayarları nedir?

Daha fazla  
Merhaba aimimi geliştirmeye çalışıyorum ancak yeni bir fare aldığımda alışık olmadığım ayarları olduğunu fark ettim ve kafam bayağı karıştı. Fare modelim "MSI Clutch DM07" ve size iki sorum olacak.
1. Ayarlarda farede "DPI" kısmında seviye 1 - seviye 5 şeklinde seviyeler var ve bunlar ne demek? Hangi seviye kötü bir aim için iyidir?
2. DPI seviyelendirmesinin altında minimum 200 maximum 4200 şeklinde bir çizelge var, o nedir ve seviye ile bağlantısı nedir?

Çok az da olsa aim geliştirmiştim ancak şimdi tamamen bozuldu ve özellikle seviye kısmını hiç anlamadım, şimdiden teşekkür ederim.

Hocam standart olarak 800 DPI olur genelde. Muhtemelen siz de öyle alışmışsınızdır. DPI denen şey kısaca faredeki hassasiyet ayarı. Örneğin oyunda hassasiyeti 1 olarak ayarlayıp 2K DPI kullanmak ile oyun hassasiyetini 2 yapıp 1K DPI kullanmak hemen hemen aynı olacaktır. 800 1000 ve 1200 DPI üzerinden aiminizi test edin. Üçünden birine alışıksınızdır muhtemelen. Aimlabs indirip oradan otomatik size uygun hassasiyet ayarını da bulabilirsiniz tabii.

Bahsettiğiniz seviyeler farklı profiller oluyor hocam. Fare üzerindeki DPI tuşu bu profiller arasında geçiş yapmanızı sağlar. Örneğin oyun oynarken 1K kullanıyorsunuz normal kullanımda 1, 5K kullanıyorsunuz. Bu durumda iki profil oluşturup oyundayken 1K atanmış olanı, oyunda değilken 1, 5K atanmış olanı kullanabilirsiniz. Sanırım o profiller silinebiliyor. Benim tavsiyem hepsini kaldırın şimdilik sabit DPI kullanın. Daha sonra ihtiyacınız olursa yine ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…