MSI Core Frozer L Gaming RAM slotlarını engelliyor mu?

Merhaba, ben aynı soğutucuyu kullanıyorum 1. slotta ram varsa kapatabilir, ben 2-4 olarak dual channel kullanıyorum herhangi kapatma söz konusu değil.

Merhaba, ben aynı soğutucuyu kullanıyorum 1. slotta ram varsa kapatabilir, ben 2-4 olarak dual channel kullanıyorum herhangi kapatma söz konusu değil.
Yalnız hocam anakartin kullanım kılavuzunu indirip bir inceleyin. Bazen Dual kanal kullanmak için diyor ki 1 ve 3 e takın. Böyle birşey söz konusu olabilir, bu durumda siz Dual kanal kullanıyorum zannetsenizde aslında single kanal çalışıyordur.
MSI Core Frozer L Gaming İşlemci Soğutucusu anakartın slotlarını kapıyor diyorlar, ne kadar doğru ?

MAG VAMPIRIC 010 Temperli Cam ATX Gaming işlemci soğutucusu, kasa içine sığar mı ?
Kasa içine sığar ama Ram slotlarini kapatır mi bilmem, ramlerin yüksek profilli değilse kapatsa da kullanmana engel olmaz diye düşünüyorum ama emin değilim, YouTube videolarını bir incele derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı