MSI CX61-0NE Windows 10 Kurulum Yapılmıyor

Narzhul

Hectopat
Bilgisayarım halihazırda W 8.1 ama ben W10'a geçmek istiyorum. Technopat sitemizden W10 1809 yani son sürümü ISO halinde indirdim ve talimatları takip ederek Rufus 3.3 programıyla USB'ye aktardım.
Sorun şu ki bilgisayarımı yeniden başlatıyorum. Boot menüsünü F11 tuşuyla açıyorum. Flashdiskimi (Sandisk marka) seçiyorum ancak karşıma direkt Windows 8.1 bulunan masaüstüm açılıyor.
Önce flashdiskte sorun olacağını düşünüp farklı flashla denedim olmadı. Ardından USB 2.0 portuna takıp denedim gene olmadı. En son BIOS'a girip Boot önceliğini flashdisk olarak seçtim gene aynı şey.

Temiz W10 kurulumu yapmaya çalıştığım bilgisayar 6 - 7 yıl öncesinin bir bilgisayarı. MSI CX61-0NE. GT635M'li i5 3230M'li bir bilgisayar.
UEFI destekleyip desteklemediğini açıkçası bilmiyorum bilgisayarın. Biraz bakındım da, fakat sağlıklı ve net bir bilgi bulmayı beceremedim. UEFI desteklemese bile Legacy (eski tip BIOS bu oluyor sanırım) şeklinde mi Boot etmem gerekiyor flashdiske?

Ek olarak farklı Boot etme programlarını da denedim. (ISO to USB , WintoBootic gibi)

Screenshot_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı