MSI Cyborg 15 alınır mı?

Bütçe
50000

yunus159tr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 50 bin TL civarı bütçem var, Windows yükletmeye vaktim olmadığından ve çevrede tanıdık pcci olmadığından dolayı içinde Windows 11'i yüklü şekilde olan PC arıyorum. Aradıklarım arasında bulduğum en iyi PC https://www.hepsiburada.com/msi-cyb...e897xtrp348-p-HBCV00006OP69U?magaza=Per4mance oldu. Bu bilgisayar nasıldır ya da bu fiyatlara benzer neler önerebilirsiniz?
Alinmaz. Hem ddr4 hem ekran karti watt degeri dusuk hem isinma sorunlu hem kasa kalitesi rezalet hem kazik fiyatli. Windowsu kendiniz kurabilirsiniz hocam ucretsiz sekilde. Zorunlumu?

hocam windowsu kurdururum bir şekilde o sorun değil, peki bu fiyata neler önerebilirsin?

Alinmaz. Hem ddr4 hem ekran karti watt degeri dusuk hem isinma sorunlu hem kasa kalitesi rezalet hem kazik fiyatli. Windowsu kendiniz kurabilirsiniz hocam ucretsiz sekilde. Zorunlumu?
hocam windowsu kurdururum bir şekilde, peki bu fiyata neler onerebilirsin?

14700HX'li Slayer 4 bu fiyatta alabileceginiz en iyi ve komple urun ben de bulamamistim ilk onu aramama ragmen. MSI'daki Pulse ile ayni kasayla geliyor zaten.

hocam gamegaraj öneriliyor ama hakkında bir fikrim yok. msi pulse 16 ile arasındayım diyebilirim şuan. gamegarajın teknik servisi ve ürünleri nasıldır?
14700HX'li Slayer 4 bu fiyatta alabileceginiz en iyi ve komple urun ben de bulamamistim ilk onu aramama ragmen. MSI'daki Pulse ile ayni kasayla geliyor zaten.

14700HX'li Slayer 4 bu fiyatta alabileceginiz en iyi ve komple ürün ben de bulamamistim ilk onu aramama ragmen. MSI'daki Pulse ile ayni kasayla geliyor zaten.

Hayir hocam Pulse degil MSI sword kasa kullanıyor.

Hocam GameGaraj öneriliyor ama hakkında bir fikrim yok. MSI Pulse 16 ile arasındayım diyebilirim şu an. GameGaraj'ın teknik servisi ve ürünleri nasıldır?

Teknik servisi Türkiye sartlarina gore iyi. Cihaz tamamen MSI uretimi zaten. MSI sword kasa kullaniyor biraz ugrasirsaniz MSI BIOS bile kuruluyor tabii bunu yaparsaniz garanti disina cikiyor cihaz. Bu fiyaya en iyisi şu an.

Hayir hocam Pulse degil MSI sword kasa kullanıyor.

Teknik servisi Türkiye sartlarina gore iyi. Cihaz tamamen MSI uretimi zaten. MSI sword kasa kullaniyor biraz ugrasirsaniz MSI BIOS bile kuruluyor tabii bunu yaparsaniz garanti disina cikiyor cihaz. Bu fiyaya en iyisi şu an.

Pulse ile Sword hemen hemen ayni kasa zaten Pulse'de klavye dock'unda sekil sukul var o kadar. Port yerlesimi dahi ayni.

Geri
Yukarı