MSI Cyborg 15 vs ASUS TUF F15

Bütçe
45000

dknmh

Femtopat
Daha fazla  
Mühendislik okuyacağım şu an hazırlıktayım ama bilgisayara ihtiyacım var mühendislik programları kodlama yapmak ve oyun oynamak için kullanacağım 5 yıl beni götürebilecek bir bilgisayar arıyorum bu yüzden MSI ve ASUS'dan vazgeçmeyi düşünmüyorum tabii ki önerilere açığım kafamda iki bilgisayar var biri.
Bu ASUS ekran kartı bunun 4050 140W.
Bir de bu MSI bunun ekran kartı 4060 45W.
Hangisini almam daha mantıklı MSI yüksek performans veremeyecek ASUS'unda ekran kartı 6 GB ileride oyunlarda sıkıntı yaratır mı büyük bir eksik mi veya farklı olarak hangi bilgisayarı alabilirim bütçem 45k.

İkisi de alınmaz.

Acer'e bir ön yargım var bence alınmaz HP sizce o kadar iyi mi genelde çok çok da iyi değil deniyor bütçemi 50k ya çıkarıp
Bunlardan birini almam daha mı mantıklı dediğim gibi çok vazgeçmek istemiyorum piyasanın en iyi diye bildiğimiz markalardan almışken kaliteli iyisi olsun. Birde meraktan soruyorum Asus tuf f 15 neden alınmaz

Acer'i sevmiyorsunuz ön yargınız var diye kötü olmuyor. HP de iyi kötü değil. ASUS modeller bu fiyatta alınmaz sorunlular MSI da aynı şekilde ısınıyorlar ve daha iyi modeller var. Marka değil modele bakacaksınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…