MSI Dragon Center "SDK başlatılması bekleniyor" sorunu

2.0.44.0 versiyonunu indirdim herşeyi tamamen temizledikten sonra şuan sdk başlatılması bekleniyor diyor ve bekliyorum
valorantı sildim ama hala çözülmemişti bugün baktımki valorantın vanguardı hala duruyor onu iobit uninstaller kullanarak köklü bir şekilde temizledim ve tek seferde tamamen düzgün bir şekilde sildiğim dragon centerı gayet temiz bir şekilde kurabildim burda valorantı saygıyla anıyorum 2 gündür çıldırıyordum

Valorant'ı değil hile koruma sistemi olan Vanguard'ın silinmesi gerektiğini söylemiştim zaten :D

Söylenilen her şeyi yaptım tek tek sildim temizledim en güncel versiyon 2.0.46 MSI global sitesinden indirdim ama yine SDK hatası veriyor. Biryerde hatamı yapıyorum diye defalarca kontrol ettim yine de çözümü bulamadım.

Söylenilen her şeyi yaptım tek tek sildim temizledim en güncel versiyon 2.0.46 MSI global sitesinden indirdim ama yine SDK hatası veriyor. Bir yerde hatamı yapıyorum diye defalarca kontrol ettim yine de çözümü bulamadım.

Aynı sorun bende de vardı. Sorunu MSI'ın kendi forum sitesinden açılan bir konudan faydalanarak düzelttim.
Dragon Center'ı tümüyle kaldırın (tüm klasörler, kayıt defteri vs tümüyle)
SDK'yı kaldırın (tüm klasörler, kayıt defteri vs tümüyle)
Bilgisayarınızı Yeniden başlatın
Son sürüm Dragon Center'ı yükleyin
MSI LiveUpdate Programını yükleyin ve kurulumu tamamlayın ( gerekli programları yükleyin)
Tekrar bilgisayarınızı yineden başlatın.

Dragon Center gereken her şeyi kendisi yapacaktır. LiveUpdate'nin kurduğu kendi içinde olan tüm programları silecektir ve sorununuz giderilecektir. ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı