nefret_866 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 MSI GF65 Thin 9SEXR-232xtr laptopumda MSI gizli BIOS seçeneklerini açtıktan sonra ayarlar kayboldu. Fan ayarlarını bile yapamadığım için oyunlar çok ısınıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
MSI GF65 Thin 9SEXR-232xtr laptopumda MSI gizli BIOS seçeneklerini açtıktan sonra ayarlar kayboldu. Fan ayarlarını bile yapamadığım için oyunlar çok ısınıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Eylül 2023 #2 BIOS'tan ayarları sıfırla.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #3 En iyisi bir komple kaldır tekrar kur ve gizli BIOS sekmesi ne oluyor ilk defa senden duydum.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Eylül 2023 #4 Dragon Center'ın çalışması için BIOS'tan herhangi bir ayar yapmaman gerekir.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Eylül 2023 #5 xBeytullah dedi: En iyisi bir komple kaldır tekrar kur ve gizli BIOS sekmesi ne oluyor ilk defa senden duydum. Genişletmek için tıkla... Advanced BIOS diye geçiyor. Alt+F2+CTRL+Shift ile açılıyor. Diğer laptoplara kıyasla MSI laptoplarda çoğu ayarı kendin elle de ayarlayabiliyorsun.
xBeytullah dedi: En iyisi bir komple kaldır tekrar kur ve gizli BIOS sekmesi ne oluyor ilk defa senden duydum. Genişletmek için tıkla... Advanced BIOS diye geçiyor. Alt+F2+CTRL+Shift ile açılıyor. Diğer laptoplara kıyasla MSI laptoplarda çoğu ayarı kendin elle de ayarlayabiliyorsun.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #6 Xevanior dedi: Advanced BIOS diye geçiyor. Alt+F2+CTRL+Shift ile açılıyor. Diğer laptoplara kıyasla MSI laptoplarda çoğu ayarı kendin elle de ayarlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum bu sebepten Dragon Center kullanıyorum ilk defa duydum ve okuyorum. Peki bu sistemin ne gibi artıları var?
Xevanior dedi: Advanced BIOS diye geçiyor. Alt+F2+CTRL+Shift ile açılıyor. Diğer laptoplara kıyasla MSI laptoplarda çoğu ayarı kendin elle de ayarlayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum bu sebepten Dragon Center kullanıyorum ilk defa duydum ve okuyorum. Peki bu sistemin ne gibi artıları var?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 26 Eylül 2023 #7 xBeytullah dedi: Ben MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum bu sebepten Dragon Center kullanıyorum ilk defa duydum ve okuyorum. Peki bu sistemin ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... İnce ayarlamaları kendin yapabiliyorsun. İçinde çok fazla şey var, anlat anlat bitmez yani.
xBeytullah dedi: Ben MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum bu sebepten Dragon Center kullanıyorum ilk defa duydum ve okuyorum. Peki bu sistemin ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... İnce ayarlamaları kendin yapabiliyorsun. İçinde çok fazla şey var, anlat anlat bitmez yani.
xBeytullah Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 Xevanior dedi: İnce ayarlamaları kendin yapabiliyorsun. İçinde çok fazla şey var, anlat anlat bitmez yani. Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz anlatım olmuş oldu. Bu nu ben araştırayım detayını öğreneyim.
Xevanior dedi: İnce ayarlamaları kendin yapabiliyorsun. İçinde çok fazla şey var, anlat anlat bitmez yani. Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz anlatım olmuş oldu. Bu nu ben araştırayım detayını öğreneyim.
nefret_866 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #9 bios ayarlarını sıfırladım ve kaldırıp tekrar yükledim olmadı arkadaşlar.