MSİ FX 470 vs Sapphire RX 470

MSİ FX 470 vs SAPPHİRE RX470

• MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 8GB 256Bit

Oy: 4 66,7%
  • Sapphire Amd Radeon RX 470 Nitro+ 8G OC 256Bit

Oy: 2 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6

hocam verdıgınız lınktekı sıte guvenılırmı pekı

hocam verdıgınız lınktekı sıte guvenılırmı pekı

pardon hocam yenı gordum aynı mağaza oldugunu

hocam ben biraz daha ileriye yonuk düşünüyon yanı bı 3 yıl sonra pcyı degıstırmek ıstesem butcemden e.kartı kısmak ıcın 8gbyı tercıh edıyorum

Evet hocam gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Güvenilirdirler

Son düzenleme:
hocam ben biraz daha ileriye yonuk düşünüyon yanı bı 3 yıl sonra pcyı degıstırmek ıstesem butcemden e.kartı kısmak ıcın 8gbyı tercıh edıyorum
Anliyorum hocam ama 8 gb demek tamam bitti bu kart 5 yil goturur demek degil. Vram ihtiyaci artabilir dogru ama bakalim o kart yeterli fps verecek mi? VR icinse 8 gb gerekli evet. Oyun icinse RX 480 4 GB daha isabetli olacaktir bence.

Anliyorum hocam ama 8 gb demek tamam bitti bu kart 5 yil goturur demek degil. Vram ihtiyaci artabilir dogru ama bakalim o kart yeterli fps verecek mi? VR icinse 8 gb gerekli evet. Oyun icinse RX 480 4 GB daha isabetli olacaktir bence.
hocam sureklı 60 70 fps alayım peşindede deılım aslında ultrada oynama kalkarsak ıllakı vram ıhtıyacı olacak bır oyun cıkar ve hanı 50 60 lıranın cımrılıgını yaptım dıye sıkıntı cekmek ıstemem en ıyısı almısken tam paraya kıymak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…