MSI G2412 monitör iade edilebilir mi?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu monitörü 8 ay önce aldım ve 2 ay önce falan kırmızı çizgiler oluşmaya başladı. Şimdi de her renkten çizgiler oluşuyor. Bir arkadaş da aynı sorundan muzdaripmiş, garantiye göndermiş, iade veya değisim yapabilirsin demişler. Arkadaş taksitle aldığı için iade etmemiş, mağazadan sıfırını vermişler. Ben kendi monitörümü peşin aldım ve bu monitörü iade edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-12-02 saat 11.26.42_ce733a2d.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-12-02 saat 11.26.42_ce733a2d.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 53
Monitöre zarar vermediysen her türlü değişim yapabilirler ama senin bir şey yapmadıgını farz edersek.
He eğer para iadesi diyorsan onu yapacaklarını sanmıyorum 8 ay olmuş ama yine de deneyebilirsin.
Garantisi de varsa bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum MSI bu konularda biraz katı diye düşünüyorum.

Monitöre zarar vermediysen her türlü değişim yapabilirler ama senin bir şey yapmadıgını farz edersek.
He eğer para iadesi diyorsan onu yapacaklarını sanmıyorum 8 ay olmuş ama yine de deneyebilirsin.
Garantisi de varsa bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum MSI bu konularda biraz katı diye düşünüyorum.

Peki hocam ürünün kutusu var ama kardeşim sağ olsun yırtıp atmış yine de kabul ederler değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı