Ege değirmenci Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Monitör MSI G2412 Yeni monitör aldım fakat ghosting var mı yok mu bilmiyorum. Dosya Ekleri IMG_2575.jpeg 389 KB · Görüntüleme: 62 IMG_2595.jpeg 424,1 KB · Görüntüleme: 62
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 17 Aralık 2023 #2 Abartılacak derecede yok gibi görünüyor, yine de sadece fotoğraflar ile bir şey çıkarmamız zor. YouTube'a video yükleyip atma şansınız var mı? Son düzenleme: 17 Aralık 2023
Abartılacak derecede yok gibi görünüyor, yine de sadece fotoğraflar ile bir şey çıkarmamız zor. YouTube'a video yükleyip atma şansınız var mı?
Ege değirmenci Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #3 ardacanci dedi: Abartılacak derecede yok gibi görünüyor, yine de sadece fotoğraflar ile bir şey çıkarmamız zor. YouTube'a video yükleyip atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nası atabilirim video
ardacanci dedi: Abartılacak derecede yok gibi görünüyor, yine de sadece fotoğraflar ile bir şey çıkarmamız zor. YouTube'a video yükleyip atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Nası atabilirim video
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 20 Aralık 2023 #4 Ege değirmenci dedi: Nası atabilirim video Genişletmek için tıkla... YouTube'a yükleyip atın.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 20 Aralık 2023 #5 Biraz ghosting var ama kafaya takılacak kadar değil.
Ege değirmenci Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #6 ardacanci dedi: YouTube'a yükleyip atın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ardacanci dedi: YouTube'a yükleyip atın. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.959 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 20 Aralık 2023 #7 Ege değirmenci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok gibi görünüyor, hayırlı olsun.
Ege değirmenci dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok gibi görünüyor, hayırlı olsun.
Ege değirmenci Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #8 ardacanci dedi: Yok gibi görünüyor, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Varsa iade edicektim teşekkür ederim ilgilendiğin için @ardacanci bugün PC’yi açtım ghosting testi yaptım arkasında azda olsa siyahlaşma vardı hareket bulanıklığı gibi itopyadan aldım değişim yapayımmı Son düzenleme: 28 Aralık 2023
ardacanci dedi: Yok gibi görünüyor, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Varsa iade edicektim teşekkür ederim ilgilendiğin için @ardacanci bugün PC’yi açtım ghosting testi yaptım arkasında azda olsa siyahlaşma vardı hareket bulanıklığı gibi itopyadan aldım değişim yapayımmı