- Monitör
- MSİ G2412F
Arkadaşlar merhaba, başlık adındaki monitörümün vidalarını vb kaybetmiş bulunmaktayım yeni stant almayı düşünüyorum ancak hangisi uyumlu hangisi değil bilmiyorum. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, başlık adındaki monitörümün vidalarını vb kaybetmiş bulunmaktayım yeni stant almayı düşünüyorum ancak hangisi uyumlu hangisi değil bilmiyorum. Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
Bütçe?
1500TL-2K arası ama olabildigince F/P ürünü olursa sevinirim bir de arkasındaki bütün vidaları işte aparatları kaybettim bir şey olur mu?
Gerekli vidalar içinden çıkıyor.1500TL-2K arası ama olabildigince F/P ürünü olursa sevinirim bir de arkasındaki bütün vidaları işte aparatları kaybettim bir şey olur mu?
Monitörün kendi aparatları ise hiçbir şey olmaz standın yanında gelen aparatları kullanacaksın zaten
Kendim de kullanıyorum kesinlikle öneririm.
Aradaki fark az iken H100 daha iyi olur manevra ve hareket kabiliyet imkanı daha fazla F80'e göre.
Evet hak veriyorum bende yakın zamanda alacağım, direkt aklıma F80 geldi, H100 daha iyi bir seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.