Hocam en az 4-5k gözden çıkarmam gerekiyor gibi çip bozuksa tamiri en az 4-5k monitör bozuksa oda 5-6k valla her türlü sıkıntı.Bende Samsung var bende de aynı sorun var bence paneldendir.
Hocam en az 4-5k gözden çıkarmam gerekiyor gibi çip bozuksa tamiri en az 4-5k monitör bozuksa oda 5-6k valla her türlü sıkıntı.Bende Samsung var bende de aynı sorun var bence paneldendir.
Hocam en az 4-5k gözden çıkarmam gerekiyor gibi çip bozuksa tamiri en az 4-5k monitör bozuksa oda 5-6k vallahi her türlü sıkıntı.
Hocam inşallah monitorde sıkıntı vardır. Yenisini almak için çalışacağım yapacak bir şey yok. Garsnti devreye girmiyor herhalde.O paraya ben 2 daha eklerim sıfır sorunsuz bir monitör almayı tercih ettim o yüzden.
Bendeki sorunda 144 Hertz monitörü 60 Hertz kullanıyordum 144'e alınca ekran gidiyordu yan ekran yaptım onu da.
Hocam inşallah monitorde sıkıntı vardır. Yenisini almak için çalışacağım yapacak bir şey yok. Garsnti devreye girmiyor herhalde.
Hocam diğer monitöre takscagim olur değil mi? Olmazsa ekran kartı arizalanmistke.Benimkinin garantisi bitmiltir bence siz bir evdeki televziyona bağlayın kasayı şimdiden test edin sorun nerede diye.
Hocam diğer monitöre takscagim olur değil mi? Olmazsa ekran kartı arizalanmistke.
Hocam deneyeceğim bugün eğer olmazsa buraya tekrar mesaj atarım.Evet hocam öyle.
Hocam deneyeceğim bugün eğer olmazsa buraya tekrar mesaj atarım.
kral düzeldi şimdi monitor reset atınca ama monitor açılışında MSİ yazısı yine aynı kalıyor aşşağıya doğru iniyor ve şuan ekran arada gidip geliyor çizgiler yokBeklemedeyim hocam.
reis bilgisayar açılışında normal sonradan yine çizgiler çıkmaya başlıyor ve çizgiler arada gidip geliyorBeklemedeyim hocam.
Kral düzeldi şimdi monitor reset atınca ama monitor açılışında MSI yazısı yine aynı kalıyor aşağıya doğru iniyor ve şu an ekran arada gidip geliyor çizgiler yok.
Reis bilgisayar açılışında normal sonradan yine çizgiler çıkmaya başlıyor ve çizgiler arada gidip geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.