Hocam diğer monitör eski girişleri farklı maalesef deneyemedim. Arada ekran düzeliyor cizgiler gidiyor fskst hemen geri geliyor.Diğer monitör de ekran geliyor mu?
Hocam diğer monitör eski girişleri farklı maalesef deneyemedim. Arada ekran düzeliyor cizgiler gidiyor fskst hemen geri geliyor.Diğer monitör de ekran geliyor mu?
Hocam diğer monitör eski girişleri farklı maalesef deneyemedim. Arada ekran düzeliyor cizgiler gidiyor fskst hemen geri geliyor.
hocam ekran sürekli gidip geliyor ekran kartınyla oynadım biraz ama durum aynı çizgiler arttıEkran kartına bir baktırmanı öneririm dostum bu monitörlük bir durum değil gibi.
hocam televizyonada olmuyor girişlerden dolayıTelevziyon ile dener misiniz?
Hocam ekran sürekli gidip geliyor ekran kartınyla oynadım biraz ama durum aynı çizgiler arttı.
Hocam televizyona da olmuyor girişlerden dolayı.
Hocam sorunun kartta olmadığını başka türlü nasıl anlarım? Ona göre kartı tamire vereceğim.Vallahi bende ekran açılmıyordu çizgiler vardı dedim sorun ekran kartından kasayı HDMI ile teleczitona bağladım sorunun kartta değil monitör de olsuğunu öğrendm.
Hocam sorunun kartta olmadığını başka türlü nasıl anlarım? Ona göre kartı tamire vereceğim.
Hocam ne yapacağım bilmiyorum her şeyi denedim ama aynı monitorun kutusunu atmıştım. Fakat gmail üzerinden e-fatura duruyor olması gerekiyor. O şekilde değişim talep edilir mi?Bilmiyorum hocam.
Hocam İtopyada MSI monitörlere 36 ay garanti vermisler. Bu garantiye girer mi yoksa kullanıcı hatası diyip gönderirler mi?Bilmiyorum hocam.
Hocam ne yapacağım bilmiyorum her şeyi denedim ama aynı monitorun kutusunu atmıştım. Fakat Gmail üzerinden e-fatura duruyor olması gerekiyor. O şekilde değişim talep edilir mi?
Hocam İtopya'da MSI monitörlere 36 ay garanti vermisler. Bu garantiye girer mi yoksa kullanıcı hatası deyip gönderirler mi?
Hocam şimdi yeni bir dp alarak tekrar deneyecegim. Olmazsa sıkıntı nerede ekran kartında mi?Hiçbir fikrim yok hocam yeni konu açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.