MSI G244F ve MSI G244F E2 Monitörlerde Yaşanılan Arızalar ve Yetkili Servisle Yaşanılanlar

OmerF_B

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI markasının belirttiğim monitörlerinde yaşadığım sıkıntıları anlattığım bu yazıyı MSI monitör almak isteyen ve tüketici yorumlarını merak eden diğer tüketiciler için yazıyorum. 2024 yılının yazında bir MSI G244F monitör satın almıştım. Geçtiğimiz nisan ayına kadar sorun yaşamadan kullandığım cihazımdan çok memnundum. Bir ay kadar önce monitörümde bir arıza yaşadım. Görüntü alamıyordum. Garantisi hala devam ettiğinden teknik servise göndermek istedim. MSI'ın Türkiye'deki tek yetkili servisi olan ServisPoint'i defalarca arayıp mail atmama rağmen kimseye ulaşamadım. Bir haftadan uzun süre kimseye ulaşamayınca MSI'a mail attım ve dakikalar içinde geri döndüler. Ertesi gün ServisPoint'ten tarafıma ulaştılar ve süreç başlamış oldu. Monitörümde yaşadığım arızadan sonra iki hafta geçmiş ve ancak kargoya teslim etmem için kargo numarasını alabilmiştim. Ürünü teslim ettim ve ürün karşı tarafa ulaştığında süreç sorunsuz ilerledi. Birkaç gün içinde ürün için iade/değişim yapılacağı tarafıma iletildi. İade için faturadaki fiyat üzerinden yardımcı olacaklarını, değişim istersem de aynı ürün olmadığından MSI G244F E2 modelini temin edebileceklerini söylediler. Ben de G244F E2 modeline razı geldim. Aradan bir hafta kadar daha geçti ve elime G244F E2 monitör ulaştı. Kutusundan çıkardım, kurulumunu yaptım, sorunsuz çalıştı fakat bu sefer de ekranın sağ yarısının orta kısmında bir ölü piksel olduğunu gördüm. Bugün tekrar yetkili servisi aradım ve şükür ki tek seferde biriyle görüşebildim. Bana ölü piksel sayısını sordular ve bir adet olduğunu söylediğimde bu durumda iade değişim yapamayacaklarını, markanın kendilerine talimatının bu yönde olduğunu bir ölü pikselin yeterli olmadığını, 3-5 adet kadar normal pikselde bu sorunu yaşıyor olmam gerektiğini söylediler. Bir buçuk aydır sürünmemin sonucunda elimde arızalı bir MSI monitörle kaldım. G244F'i satın almadan önce MSI markasının monitörlerini ve kullanıcıların geri dönüşlerini araştırmıştım fakat ne yetkili servisiyle alakalı böyle sorunlar olduğunu okudum, ne de firmanın "bi' tane ölü pikselden bir şey olmaz yeaa." tavrıyla karşılaşan tüketici gördüm. MSI, monitörlerine bir daha bulaşmayacağım bir marka oldu. Ben bu tarz bir tüketici yorumu görmedim bu yüzden bu yazıyı yazdım. Umarım faydası olur. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı