Hocam en fazla 4.500 - 4.600 TL diyeyim. Ne önerebilirsiniz?Kronik sorunu yok ancak kotu bir monitor. Maksimum parlakligi dusuk, kontrast orani dusuk ve renk gamutu rekabetci degil. Butce nedir?
Pivot ozelligi ve yukseklik ayari yok lakin bu butcedeki en iyi monitor 24G4XE'dir.Hocam en fazla 4.500 - 4.600 TL diyeyim. Ne önerebilirsiniz?
Peki bunu alamazsam (bütçem çıkmazsa) başka öneriniz var mı hocam? Mesela VP249QR nasıldır? Ben 24G4XE'de birkaç problem görmüştüm de çekinmiştim açıkçası çizgi vesaire çıkmış da.Pivot ozelligi ve yukseklik ayari yok lakin bu butcedeki en iyi monitor 24G4XE'dir.
Her monitorde olabilecek bir problem.Peki bunu alamazsam başka öneriniz var mı hocam? Mesela VP249QR nasıldır? Ben 24G4XE'de birkaç problem görmüştüm de çekinmiştim açıkçası çizgi vesaire çıkmış da.
Anladım hocam teşekkür ederim. 24G4XE'ye zorlayayım ben, olmadı ASUS alıp geçeyim..Her monitorde olabilecek bir problem.
VP249QGR'nin G244PF E2'ye gore tek artisi kontrast oraninin biraz daha yuksek olmasi. Haricinde renk gamutu ve maksimum parlaklik olarak denk sayilirlar. Panel kalitesi olarak cok daha iyi bir modeldir. Oxide TFT ve 8 COF driver bulunuyor, o butcede 8 COF driver bulunduran tek panel VP249QGR'de. COF driver dedigimiz sey de panel kalitesine dogrudan etki eden bir sey, COF sayisi arttikca COF'lara bolunen voltaj degeri daha az olacagi icin COF'lardan gecen yuk daha az olur ve bu da daha dusuk sicaklik demek ve sonucunda da daha az isinan bir parca daha uzun omurlu olur sonucu ortaya cikar.
Simdiden hayirli olsun.Anladım hocam teşekkür ederim. 24G4XE'ye zorlayayım ben, olmadı ASUS alıp geçeyim..
Hocam şu anda Lenovo Legion R25-F30 bakıyorum ama VA panel. Bu sorun yaratır mı peki bilginiz var mı? VA panel hakkında bilgim yok..Hocam arkadaş AOC 24G4Xe önermiş ancak bende dahil geçen aylarda birkaç arkadaş daha AOC 24G4X'in panel arızası nedeni ile iade ettik. Sanırım bu modelde kronik bir sorun. 24G4XE'nin 24G4X den tek farki pivot olmaması diye biliyorum. Ayni sorun 24G4XE'de varmı bilmiyorum ancak yinede aklınızda bulunsun.
R25F-30 al gec. Overdrive Level 3 performansi gayet iyi.Hocam şu anda Lenovo Legion R25-F30 bakıyorum ama VA panel. Bu sorun yaratır mı peki bilginiz var mı? VA panel hakkında bilgim yok..
@Sütlü çikolata hangi monitörü kullanıyorsunuz hocam?
@AhmetAlii en fazla 5.500 TL'ye HB, Trendyol veya Amazon gibi resmi satıcılardan ne önerirsiniz hocam?
AOC 24G4XE'ye tam ısınamadım niyeyse. R25F-30 da VA panel, ee ne yapacağım ben? Arada kaldım. 5 -5.500 TL'ye öneri lazım ama bulamıyorum.
@Aly Joseph önerebileceğiniz bir monitör var mı? Üzgünüm etiket için.
@BerkayZ87 etiket umarım bozmaz hocam. 5.500 TL'ye VA panel olmayan baska bir önerin var mı?
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249Q3A Oyuncu Monitörü – 24-inç (izlenebilir 23.8 inç), Full HD (1920×1080), 180Hz, Fast IPS,www.gaming.gen.tr
Bu nasıldır?
R25F-30 VA diye çok kararsızım. Yarın alacağım, umarım görürsün hocam.
Lenovo hakkında bir detay verebilirsen aslında aklımda soru kalmaz. Olmadı 24G4XE alacak gibiyim.