MSI G24C4 tepki süresi ayarları nedir?

İtachn

Decapat
Merhabalar. Yeni aldığım monitör G24C4 modeli ayar menüsünü kurcalarken bir şey fark ettim tepki süresi ayarında normal-hızlı-en hızlı seçeneği var. Bende normalde seçili. Hiçbir şeye dokunmadım daha bu tepki süresi normalde 5ms mi oluyor? En hızlıya alırsam 1 ms mi bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En hızlı seçeneği 1 MS. Diğerleri için açık bir bilgilendirme yok. Ben en hızlıda kullanıyorum aldığımdan beri.
peki görüntü ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu zamanlaması aktif mi tepki süresini iyileştiriyormuş
En hızlı seçeneği 1 MS. Diğerleri için açık bir bilgilendirme yok. Ben en hızlıda kullanıyorum aldığımdan beri.
eğer bilmiyorsan bilgilendireyim dedim cidden tepki süresine fayda sağlıyor 10 fps felana artıyor

Son düzenleme:
Şimdi baktım bende aktif görünüyor ayar. Benzer bir hızlandırma da bazı oyunlarda bulunan NVIDIA Reflex ayarını aktif etmek. Genel olarak amaç donanımların daha optimize çalışmasını sağlayarak gecikmeyi azaltmak. Direkt buna uygun mause, klavye, monitör ile daha iyi sonuç alınabiliyor. Pahalı bileşenler de diğer taraftan.

Şimdi baktım bende aktif görünüyor ayar. Benzer bir hızlandırma da bazı oyunlarda bulunan NVIDIA Reflex ayarını aktif etmek. Genel olarak amaç donanımların daha optimize çalışmasını sağlayarak gecikmeyi azaltmak. Direkt buna uygun mouse, klavye, monitör ile daha iyi sonuç alınabiliyor. Pahalı bileşenler de diğer taraftan.

Aynen NVIDIA Reflex bende de aktif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı