MSI G2712F mi Samsung Odyssey G5 LS27DG502EUXUF mi?

Samsung IPS panel hocam yine gosthing olur mu? MSI nasıl sizce alınır mı? Piksel sayar mıyım monitörle aram 65 cm Axess idnrimiyle 4850'ye geliyor.

Yok hocam özellikle G5 ve G7 Odyssey'leri sallayın. Piksel sayma olayına gelirsek, sayılmaz diye düşünüyorum ama tabii ki en garantisi bir teknoloji mağazasına gidip test etmek. Sonradan piksel sayarsanız sövmeyin diye. 😃

Samsung ips panel hocam yine gosthing olur mu? Msi nasıl sizce alınır mı piksel sayarmıyım monitörle aram 65 cm axess idnrimiyle 4850 ye geliyor.
Hocam birde özellikle FPS oyunu oynayanlar için 27 Inch büyük gelebiliyormuş. Kişiden kişiye değişir ama yinede ne olur ne olmaz söyleyeyim dedim.

Yok hocam özellikle G5 ve G7 Odyssey'leri sallayın. Piksel sayma olayına gelirsek, sayılmaz diye düşünüyorum ama tabii ki en garantisi bir teknoloji mağazasına gidip test etmek. Sonradan piksel sayarsanız sövmeyin diye. 😃

Hocam birde özellikle FPS oyunu oynayanlar için 27 Inch büyük gelebiliyormuş. Kişiden kişiye değişir ama yinede ne olur ne olmaz söyleyeyim dedim.
Hocam çoğunluk video ve single player oyun için kullancam arada cs atıyorum. Şuanki monitör 23" video izlerken ve single oyunlarda küçük geliyor.
MSI monitör kalitelidir pikselleri saymazsınız ve 1080p almanız daha iyi olur zira yüksek oyunları RX 7600 1080p de açabilir
Sizce attığım msi alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı