MSI G274QPF E2 vs MSI G272QPF E2

Ebicos

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPF E2 - MSI G272QPF E2
Teknik detaylara çok hakim olmamakla beraber;

G274'ün nit ve HDR özelliklerini.

G272'nin statik konstrat oranı ve sRGB kapsamı özelliklerinin daha iyi olduğunu görüyorum.

Kısa ve öz bir şekilde canlı - doğru ve daha tatmin edici bir görsellik açısından hangisini seçmeliyim? Sebebini belirtirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik detaylara çok hakim olmamakla beraber;

G274'ün nit ve HDR özelliklerini.

G272'nin statik konstrat oranı ve sRGB kapsamı özelliklerinin daha iyi olduğunu görüyorum.

Kısa ve öz bir şekilde canlı - doğru ve daha tatmin edici bir görsellik açısından hangisini seçmeliyim? Sebebini belirtirseniz çok sevinirim.

Yazmaya üşendim ama bence aradaki 1000 tl'lik farka değer.

Hocam bunların fiyat ne olmuş böyle. 2 hafta önce 7600 TL idi g274. keşke o zaman bir tane alsaydım.

Maalesef bugüne böyle bir fırsat çıktı yoksa bir hafta önce böyle bir planım yoktu. Şimdi de işin içinden çıkamaz oldum hiçbir yerde “ şu “ ya da “ bu “ gibi keskin cevaplar yok.

Evet.

Yılbaşından sonra görün asıl şovu.

Doğrudur hocam. Asıl şov harbi yılbaşından sonra başlayacak :)

Maalesef bugüne böyle bir fırsat çıktı yoksa bir hafta önce böyle bir planım yoktu. Şimdi de işin içinden çıkamaz oldum hiçbir yerde “ şu “ ya da “ bu “ gibi keskin cevaplar yok.

HDR 400 desteği var G274 modelinde. Bu yüzden renkleri daha başarılı vereceğini düşünüyorum.

Evet.

.

IEvet.

Basit düzlemde kafamı karıştıran konuyu sormak isterim bu G274'ün G742'e kıyasla daha dar sRGB yelpazesine sahip olması ve statik kontrast değerinin daha düşük olması renk sunumunda ciddi bir farka yol açar mı? Monitör konusunda pek bir bilgiye hakim değilim maalesef.

.

Basit düzlemde kafamı karıştıran konuyu sormak isterim bu G274'ün G742'e kıyasla daha dar sRGB yelpazesine sahip olması ve statik kontrast değerinin daha düşük olması renk sunumunda ciddi bir farka yol açar mı? Monitör konusunda pek bir bilgiye hakim değilim maalesef.
Beni biraz aşar gibi, @Smmmhunter

Geri
Yukarı