reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 732 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #1 Monitör geldi, normalde inceleme yapacaktım ama uzun sürer diye böyle yapayım dedim. Biliyorsunuz, indirim bu gece bitiyor. Monitörü almayı düşünen arkadaşlar sorularını yazabilir.
Monitör geldi, normalde inceleme yapacaktım ama uzun sürer diye böyle yapayım dedim. Biliyorsunuz, indirim bu gece bitiyor. Monitörü almayı düşünen arkadaşlar sorularını yazabilir.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 Ölü piksel ve bulutlanma testi yapmayı unutma.
reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 732 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #3 Frederick Bishop dedi: Ölü piksel ve bulutlanma testi yapmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Yaptım hiçbir sorun çıkmadı.
Frederick Bishop dedi: Ölü piksel ve bulutlanma testi yapmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Yaptım hiçbir sorun çıkmadı.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #4 Bir sorum yok, ben genelde dizüstü kullanıyorum ama hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.