thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2015 #1 Şuan 32.12 sürümlü biosu kulanıyorum. Son çıkan sürüm ise 32.13 dosyayı indirdim fakat nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Şuan 32.12 sürümlü biosu kulanıyorum. Son çıkan sürüm ise 32.13 dosyayı indirdim fakat nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum. Yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
system3264 Megapat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 363 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim - Laptop Servisi 22 Şubat 2015 #2 Msi live update kullanabilirsin. MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more
Msi live update kullanabilirsin. MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more
thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2015 #3 system3264 dedi: Msi live update kullanabilirsin. MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more Genişletmek için tıkla... Anakartınızın biosu güncel diyor. Ben indirdiğim dosya ile nasıl kurarım diye sormuştum
system3264 dedi: Msi live update kullanabilirsin. MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Motherboard, Graphics and more Genişletmek için tıkla... Anakartınızın biosu güncel diyor. Ben indirdiğim dosya ile nasıl kurarım diye sormuştum