volkansvdk Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #11 SHYAH dedi: 3060 kasa dizsem Rampage güç kaynağı asla kullanmam. NZXT, FSP, Deep Cool gibi birçok fiyat performans güç kaynakları var. Başka bir konu açıp güç kaynağı tavsiyesi almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Guc kaynagi alsam kendim degistirebilirmiyim birde bu guc kaynagi sisteme zarar veriiyormu ? Verme durumlari oluyormu
SHYAH dedi: 3060 kasa dizsem Rampage güç kaynağı asla kullanmam. NZXT, FSP, Deep Cool gibi birçok fiyat performans güç kaynakları var. Başka bir konu açıp güç kaynağı tavsiyesi almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Guc kaynagi alsam kendim degistirebilirmiyim birde bu guc kaynagi sisteme zarar veriiyormu ? Verme durumlari oluyormu
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.480 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 6 Mart 2023 #12 volkansvdk dedi: Guc kaynagi alsam kendim degistirebilirmiyim birde bu guc kaynagi sisteme zarar veriiyormu ? Verme durumlari oluyormu Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu konuya özel yeni bir konu açarsanız daha bilgili arkadaşlardan daha ayrıntılı cevaplar alabilirsiniz.
volkansvdk dedi: Guc kaynagi alsam kendim degistirebilirmiyim birde bu guc kaynagi sisteme zarar veriiyormu ? Verme durumlari oluyormu Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bu konuya özel yeni bir konu açarsanız daha bilgili arkadaşlardan daha ayrıntılı cevaplar alabilirsiniz.
Colt1911 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 206 Çözümler 2 Yer Türkiye 6 Mart 2023 #13 https://www.amazon.com.tr/dp/B08WHJFYM8?ref_=cm_sw_r_apann_dp_NP8QVBSNDV01T2FJCJQV